Earth Wi.. Soul Fetch
Magnus Ekberg, trumpet
Magnus Ekberg, trumpet

Magnus står för höjd och precision. Han känns igen på sina dansanta moves Cykeln och kan Jackson 5's alla steg.

Förutom att spela i Soul Fetch och är han en del av banden Soul Glow, Per Stenbeck Band, och Tongångarne. Magnus har tidigare arbetat professionellt som musikbefäl i Arméns Musikkår 200X-200Y.

Mattias Ekberg, trumpet
Mattias Ekberg, trumpet

Mattias Ekberg är i Sverige en högt aktad trumpetare och känns igen från sina insatser som soprankornettist i Göteborg Brass Band och därefter från Windcorp Brass Band. Han har avlagt examen vid Högskolan för scen och musik, men håller musiken mestadels som en hobby trots stor talang och musikalitet. Istället arbetar han som dataingenjör på en konsultfirma i Askim.

Daniel Radich, altsaxofon/barytonsaxon
Daniel Radich, alt/bar.

Daniel Radich är bandets kapellmästare och musikaliska ledare. Han fungerar också som fabrik för svängiga arrangemang. Daniel är en mycket hängiven musiken och spelar dessutom med Tullekaka, Mobster och driver flera andra projekt. Han har även spelat med Martin Stenmarck, LaGaylia Frazer, Jill Johnson mfl. Daniel jobbar som frilansande musiker och musiklärare.

Kuriosa: Vill alltid gå tillbaka i tiden!

Emma "Maceo" Grönvall, altsaxofon/tenorsaxofon
Emma "Maceo" Grönvall, alt/tenor

Emma "Maceo" Grönvall spelar altsax och river av de vildaste solon! Hon ses dessutom även med tenorsax och tvärflöjt, beroende på tillfälle. Hon har gått jazzlinjen på Birka Folkhögskola i Östersund och även jazzlinjen på Fridhems Follkhögskola i Skåne. Förutom i Soul Fetch så spelar Emma i The Cadillac Band och frilansar vid tillfälle. När hon inte musicerar så jobbar hon med IT-system för vården.

Kuriosa: Gillar att göra piruetter


Niklas Angebrand, trombon

Niklas är bandets trombonist, med en bakgrund som västmanländsk storbandit, militant bastrumptare, eller i studentikosa sammanhang som spex och studentorkestrar.

Förutom att spela i Soul Fetch, är han en del av banden Soul Glow, Per Stenbeck Band, och Tongångarne. På dagarna räddar han världen med data, vad nu det betyder..


"Larro", slagverk

Lars ”Larro” Rosengren har en lång bakgrund som trummis inom pop, beat och afro-världen.

Han har jobbat med musiker/artister i scen, och tv-framträdanden som frilansande percussionist/trummis. Några exempel är bl.a Barbara Hendricks, Mathias Algotsson, Katie Melua, Sofi Hellborg, Triple & Touch och Shirley Clamp.

Läs mer på hans myspace.


Peter Lange, trumset

Peter Lange.


Adam Stahl, klaviatur

Adam Stahl är en bred keyboardist som behärskar det mesta inom jazz- och afrogenren. Han har gått på Furuboda Folkhögskola på rock- och pop-linje. Adam är en väldigt eftertraktad pianist och han lirar bl a med Per Stenbeck Band och frilansar även en del. När han inte spelar studerar han fysik vid Chalmers och/eller bygger t ex jonkanoner.

Kuriosa: Gillar att spela musik från Super Mario Brothers på pianot. Myspace.


Calle Colliander, klaviatur

Calle är vårt senaste nyförvärv på klaviatur. Han studerar till musiklärare tillsammans med vår sångare Laercio på musikhögskolan.

Kuriosa: Blir av med klockor på de mest besynnerliga sätt.


Niklas Fjärve, gitarr

Niklas Fjärve spelar rytm- och sologitarr och sjunger. Med en utbildning på MI i Los Angeles spelar han med lätthet de flesta genres, men särskilt svängigt blir det när det är soul och funk som spisas. Han spelar med flera olika band och har ofta helgerna uppbokade med gig. I veckorna jobbar han med armeringsjärn.

Kuriosa: Älskar dåliga ordvitsar och historier. Ibland berättar han dem rätt.


Ann-Sofie Hedblom, sång

Ann-Sofie Hedblom är en duktig och driven tjej som verkligen tar tag i showen. Med spontanitet, takt och ton - utöver hennes grymma röst - hjälper hon till att lyfta festen så att ingen står still, vilket många dansråttor till havs fått ta del av.


Ida Eriksson, sång

Från sköna Roslagen kommer vår Ida Eriksson, utbildad sångpedagog vid Högskolan för scen och musik i Göteborg. Förutom att sjunga med Soul Fetch och showorkestern Tongångarne undervisar hon på musikprogrammet på gymnasiet samt frilansar som sångerska.